Три ученички от различни випуски взеха участие в заключителния етап на Националната ученическа конференция по гражданско образование „Семейство – училище – общество“ в гр. Добрич, провела се на 19-20.04.2024 г.
Предварителният подбор през месец март допусна нашите кандидати, които получиха право да се представят пред журито: Полин Савова от XII А с разказа „За силите на „слабия“ пол“, Мадлен Абдиева от X Г клас с есе на тема „Възпитание, личност, социализация“ и отново Полин в екип с Патрисия Димитрова от IX Б клас с проекта „Училищна общност с мисия: информирани и адаптивни бъдещи професионалисти”.
Момичетата се представиха достойно, като Полин завоюва второ място. Това е третият приз на зрелостничката в конференцията, като през 2023 г. отново зае второ място в същата категория, а през 2021 год. – трето място в категория “Презентация”.
Националната ученическа конференция се организира ежегодно от Средно училище „Св. Климент Охридски” – Добрич и се провежда със съдействието на РУО – Добрич, Община град Добрич, Висше училище по мениджмънт – Добрич.

 

Споделете!